De beste tips

Kip bereiden

#1. Kip met bruin korstje door bier

Gevogelte krijgt een mooi bruin korstje als u er vlak voor het opdienen een beetje bier overgiet en het nog even in de oven zet.
Kip bereiden

#2. Kipfilet bevroren snijden

Om kipfilet in kleine stukjes te snijden als de kip bevroren is. Kun je eigenlijk het beste de kip snijden als deze nog bevroren is, gaat veel beter zo probeer maar!

Kip bereiden

#3. Gerookte Kip Maken

Makkelijk zelf "duur" gerookte kip maken. In een goed af te sluiten pan, hapjespan, wok o.i.d. met deksel rookmot op de boden, 3 a 4 eetlepels, bij de goede visserswinkel te krijgen, aluminiumfolie er op, daarover b.v. een metalen pannenonderzetter of vlamverdeler, daar het te roken product op al dan niet gekruid of gemarineerd en dan met deksel erop op het vuur.

Als het goed rookt, vuur laag en 1 tot 2 uur laten staan. Heerlijk! en je huis ruikt naar open haard, ook geen luchtverfrisser meer nodig.