De beste tips
Biscuit maken
#1. Oma's recept voor biscuit
Als u biscuit gaat bakken,de truc voor een volume beslag te krijgen is de volgende basis recept 4 eieren 100 gr suiker samen warm kloppen op zacht vuurtjs of bain -marie totdat het beslag de zelfde temperatuur 40 c) dit kan men kontroleren met onderste lip ,de kom hierna op houten plak plaatsen en beslag verder koud opkloppen ,hierna de bloem ondermegen met de hand in voorgevette en gebloemde vorm gieten van dia 18 cm afbakken in oven van 180 graden totdat hetgoud geel is dit id na omgeveer45a 50 min het deeg moet veerkrachtig zijn
na afkoeling afwerken met slagroom en fruit smakelijk
Biscuit maken
#2. Biscuitdeeg maken
De basis benodigheden
4 eieren
100 gr suiker
100 gr gezeefde witte bloem
Biscuit maken
#3. Biscuit maken met 3 ingrediënten
Voor een biscuit hoef je echt niet moeilijk te doen. Als je in je hoofd houd dat je 100 gram bloem, 100 gram suiker en 4 eieren nodig hebt, komt je er wel. Je hoeft niet een heel erg ingewikkeld recept te volgen om een biscuit lekker te maken zoals jij zal willen hebben.