Cookies helpen Oma Weet Raad om uw gebruikerservaring te verbeteren. Bij gebruik van de website gaat u akkoord met ons privacy statement. Accepteren

Als u last heeft van stuwingen na de zwangerschap (kan zeer doen) leg dan een gekreukt blad van een witte kool op je borsten in de BH.

0 0


Smeer je borsten in met Arnicazalf! Succes verzekerd...

0 0


Heb je last van stuwingen na de zwangerschap? Als je geen borstvoeding wil of kan geven. Niet koelen met zoogkompressen (uit de vriezer) of een witte koolblad, hierdoor blijft de melk op gang komen. Houd je BH 24 uur per dag aan, ook 's nachts en ook onder de douche. Na het douchen een droge aan en binnen een paar dagen is het weg. Mij heeft het echt geholpen.

0 0


Geef je geen borstvoeding, doe dan een iets wat strakzittende bh aan. Dit stopt de stuwing. Kreeg het als tip in het ziekenhuis

0 0


Voor het slapen gaan : zakdoekjes gedrenkt in kampferspiritus in een strakke(oude)bh doen en de volgende morgen is het resultaat al zichtbaar , zonodig overdag nog een keer herhalen , het is geen prettige geur maar het helpt echt !! ik spreek uit ervaring :0)

0 0


Ik ben kraamverzorgende en ik adviseer altijd om koolbladeren tijdens de stuwing op de boraten te leggen. Helpt echt!

0 0


Een hydrofiele luier over je borsten leggen en daarover dik kwark (gewoon de goedkoopste) smeren. Wachten tot het hard word en eraf halen. Werkt verlichtend.

0 0


Heb je last van Stuwingen leg er een gekneust witte kool blad op. Ook kun je zoogcompressen nat maken en in de diepvries leggen dat verkoelt even als je ze er op legt. Bij mij werkte het perfect vond het nog beter als witte kool.

0 0