Cookies helpen Oma Weet Raad om uw gebruikerservaring te verbeteren. Bij gebruik van de website gaat u akkoord met ons privacy statement. Accepteren

Om het beslaan van spiegels te voorkomen is het aan te raden deze in te wrijven met een afwasmiddel of met scheerschuim.

2 1


Maak van een stuk krant een prop en maak daar de spiegel mee schoon. Hij zal glimmen als een spiegel.

1 0


Spiegels of glas schoonmaken? Inwrijven met een schone doek, eventueel wat reinigsmiddel en daarna schoon- en droogwrijven met een oude krant. Streeploos en glanzend resultaat!

0 0


Snij een aardappel doormidden, wrijf hier de spiegel mee in, daarna even afnemen met schoon water en daarna goed wrijven met een oude krant.

0 0


Uw spiegels weer mooi en helder met wat zilverpoets goed uitwrijven dan met een droge doek of keukenrol uit poetsen.

0 0


De spiegel maak je schoon met water en en keuken rol geen strepen en het wort ook niet blauw met glassex wel en met gewoon water niet.

0 0


Maak de wastafel niet met Viakal of gelijkend middel schoon als er een spiegel boven hangt want na verloop van tijd wordt de spiegel lelijk (lijkt of het weer erin zit)door de dampen die uit viakal komen. Is mij verteld door badkamerzaak.

0 0


Gebruik voor de spiegel GEEN nieuwe Glassex Foam. Hierdoor ontstaat een witte waas op je spiegel die heel moeilijk te verwijderen is. Gewoon een doekje in een sopje met een klein beetje ammoniak, en daarna de spiegel droogwrijven met keukenrol. Dit werkt ook heel goed voor ramen met afdrukken van kinderhandjes.

0 0


Spiegel zijn nooit meer aangeslagen met beetje haar wax daarna goed afspoelen en goed droog vrijven.

0 0


Spiegels en ramen kun je mooi schoonkrijgen door ze op te wrijven met een oude krant. (De Telegraaf werkt het beste i.v.m. de drukinkt die zij gebruiken)

0 0


Om aanbeslagen spiegels te voorkomen in de badkamer smeer je ze in met scheerschuim. In laten trekken en dan met een droog stuk keukenpapier schoonwrijven.

0 0


Beslaat je spiegel steeds als je aan het douchen bent?Doe wat shampoo op een washandje/doekje en smeer dat over de spiegel.Er blijft hierdoor een vettig laagje achter en je spiegel beslaat niet meer.

0 0


Een gedampte spiegel in de badkamer? Pak dan snel de haardroger en je blaast dan warme lucht tegen de spiegel en de damp is weg.

0 0


Doe een flinke dot scheerschuim op je spiegel en smeer dit uit. Veeg het daarna schoon met het keukenpapier. Het kan even duren tot je spiegel weer helemaal schoon is, maar het is het waard.

0 0